روستاهاي ايران


غذاهای محلی خراسان رضوی - نان های محلی روستای پشته / تایباد


- پنجشنبه، 22 بهمن ماه ، 1394 17:42:00
 موضوع مطلب: نان های محلی روستای پشته / تایباد


نان های محلی روستای پشته / تایباد



چل پک (chel pak)

نوعی نان روغنی است که خمیر را به قطر 10 تا 20 سانتی متر گرد کرده و آنرا به داخل تابه دارای روغن سرخ کرده می اندازند تا سرخ و پخته شود و گاهی از اوقات مقداری شکر و یا نرمه قند به روی آن می پاشند تا شیرین شود.

این نوع از نان را معمولا در روز های پنجشنبه ماه برات (شعبان) می پزند و به سر قبرستان می برند و جهت آمرزش اموات بین افراد بخصوص بچه ها تقسیم می کنند.و یا برای افطاری در ماه مبارک رمضان هنگام نماز مغرب به مساجد می فرستند.



قلفی(ghelefee)

نوعی نان روغنی است که در داخل قلف(دیگ) پخته می شود که خمیر را که مقداری ادویه جات و جزغاله (سرخ شده دنبه گوسفند) به آن افزوده اند با مقداری روغن در یک دیگ و یا همان قلف گذاشته و آن را روی شعله آتش نرم می گذارند تا مثل برنج دم بکشد و پف کند و پخته شود . این نوع از نان بسیار خوشمزه و مورد علاقه بچه ها است.
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت


زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
Powered by phpBB 2.0 .0.23  2006 phpBB Group

Farsi Project : MashhadTeam.Com