روستاهاي ايران


غذاهای محلی خراسان رضوی - دستور پخت لقری / کلاته میرعلی


- جمعه، 3 ارديبهشت ماه ، 1395 07:45:15
 موضوع مطلب: دستور پخت لقری / کلاته میرعلی


دستور پخت لقری LOQREE ( غذای سنتی کلاته میرعلی):


دستور غذای زیر را خانم یا آقایی با نام ایمیل kalatehbanoo برای من ارسال کرده است .من که دلم لک زده واسه این غذا و کچی و کمه جوش و ... . با سپاس فراوان از ایشان دستور غذا رو در این پست میاورم :

دستور پخت لقری:

مواد لازم برای 6 نفر
برنج:نصف لیوان
لپه:نصف لیوان
آرد گندم:2 لیوان
سبزی سنتی سلمه ودر صورت نبود اسفناج:حدودا 2-3 کیلو
دوغ: 3 لیتر
پیاز:یک عدد متوسط
روغن و زردچوبه و زیره و فلفل و نمک به میزان لازم

نحوه پخت
ابتدا برنج و لپه را با آب می پزیم و سبزی کاردی شده را به آن اضافه می کنیم بعد ازنیم پز شدن سبزی دوغ و آرد را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم و با حرارت کم به مدت 2-3 ساعت اجازه می دهیم تا غذا جابیافتد.در انتها پیاز داغ وادویه را به آن اضافه کرده و یک ربع دیگر روی حرارت به آن زمان می دهیم.
غذا آماده سرو است
نوش جان

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت


زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
Powered by phpBB 2.0 .0.23  2006 phpBB Group

Farsi Project : MashhadTeam.Com