روستاهاي ايران


غذاهای محلی خراسان رضوی - گندم پلو / کلاته میرعلی


- جمعه، 3 ارديبهشت ماه ، 1395 07:49:40
 موضوع مطلب: گندم پلو / کلاته میرعلی


گندم پلو / کلاته میرعلی


یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای که در قدیم بسیار پخت میشده ولی حالا دیگه کمتر تو خونه ها دیده میشه گندم پلو است که سرشار از کربوهیدرات بوده و بسیا ر مغذی میباشد.

مواد لازم برای 4 نفر

برنج: 1پیمانه

گندم بلغور شده: یک ونیم پیمانه

گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم

پیاز: یک عدد

روغن: دو قاشق غذاخوری

نمک و ادویه:به میزان لازم

ابتدا داخل قابلمه را آب ریخته نمک را نیز اضافه می کنیم و روی اجاق می گذاریم تا جوش بیاید . سپس گندم را اضافه کرده و زمان می دهیم تا کمی گندم نرم شود (حدود 20 دقیقه). بعد برنج را اضافه می کنیم وبطور معمول پس از نرم شدن برنج آن را آبکش می نماییم.

پیاز را با روغن کمی تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و سرخ می کنیم در انتها ادویه را اضافه و از روی اجاق بر می داریم.

مایه ی اماده شده را روی برنج آبکش شده می ریزیم و با هم دم می کنیم . پس از نیم ساعت غذا اماده است .
نوش جان

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت


زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
Powered by phpBB 2.0 .0.23  2006 phpBB Group

Farsi Project : MashhadTeam.Com