روستاهاي ايران


غذاهای محلی سیستان و بلوچستان - آچار


- جمعه، 29 مهر ماه ، 1390 08:43:21
 موضوع مطلب: آچار


آچار :

آچار ترکیبی است از خمیر: پیاز، آرد گندم جوشیده و زردچوبه. آچار به شکل دایره‌های کوچک، خشک و به نخ کشیده می‌شود و به انواع خورش‌ها، طعم و لعاب می‌دهد.


طرز تهيه آچار ::.
== مواد لازم : گندم - ادويه آچار - پياز

.:: ادويه آچار ::.

شامل : تخم گشنيز - زيره سياه و سبز - تخم شويد - فلفل قرمز و سياه - زرد چوبه -
مواد ادويه را آسياب ميكنيم .

.:: طرز تهيه ::.
گندم را تميز نموده و ميشوييم .. سپس آنها را ميپزيم و خشك ميكنيم ..
سپس آنرا آرد ميكنيم .
پياز را چرخ كرده ادويه به همراه نمك و آرد را به پيازها افزوده و خوب هم ميزنيم .. خميري به دست مي آيد كه نه زياد سفت و نه زياد شل است ...
سپس به اشكال دلخواه درآورده و در محيطي خشك و به دور از نور در داخل اتاقي خشك مينماييم .




منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت


زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
Powered by phpBB 2.0 .0.23  2006 phpBB Group

Farsi Project : MashhadTeam.Com