روستاهاي ايران


غذاهای محلی سیستان و بلوچستان - پلو (Palow)


- جمعه، 29 مهر ماه ، 1390 08:51:32
 موضوع مطلب: پلو (Palow)


پلو (Palow)

از گندمی که هنوز سبز است و درداخل دانه ، شیر دیده می شود دسته هایی به شکل خاصی درست میکنند که اصطلاحا چلگی (Chalgi) میگویند و بعد آنرا روی آتش برافروخته ،میچرخانند تا پخته شود و شیر داخل گندم سفت و پخته شود و سپس رو.ی پارچه ی زبر و خشنی مانند جوال مویی ، گونی و ... می مالـند تا دانه از پوسته جدا شود ، دانه های جدا شده نرم و گرم و سبز رنگ هستند ، با کمک نمک یا آب نمک که روی آن پاشیده میشود تناول مینماید که بسیار خوشمزه و مقوی است و به آن پلو میگویند.


منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت


زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
Powered by phpBB 2.0 .0.23  2006 phpBB Group

Farsi Project : MashhadTeam.Com