روستاهاي ايران


غذاهای محلی سیستان و بلوچستان - ستو (نوعی قوتو)(Satto)


- جمعه، 29 مهر ماه ، 1390 08:52:16
 موضوع مطلب: ستو (نوعی قوتو)(Satto)


ستو (نوعی قوتو)(Satto)

این مورد اختصاصا از جو ساخته میشد. بدین گونه که جو رسیده را قبل از آن که کاملا خشک و زرد بشود و در حالی که دانه ی پرشده هنوز سبز و داخل آن شیرابه دارد ، دانه ها از خوشه ها جدا شده و خشک و سپس آرد میشود ، پودی بدست می آید که مقداری رطوبت و آب نمک و گاهی هم شکر به آن اضافه میشود و با انگشتان آنها را به هم فشرده و به صورت لقمه در آورده و می خورند.


منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت


زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
Powered by phpBB 2.0 .0.23  2006 phpBB Group

Farsi Project : MashhadTeam.Com