روستاهاي ايران


غذاهای محلی سیستان و بلوچستان - لیتّی (Litti)


- جمعه، 29 مهر ماه ، 1390 08:52:59
 موضوع مطلب: لیتّی (Litti)


لیتّی (Litti)

مقداری ارد به همراه کمی ادویه (زرد چوبه ، فلفل ، نمک ، روغن ) در یک دیگ ریخته و هم تا سرخ شود و سپس مقداری آب تا حدی که لازم باشد اضافه می کنند ، این معجون را که بصورت یک سوپ درامده مصرف می نمودند که آنرا لیتی می گفتند و یک ضرب المثل سیستانی در این مورد :
و قربون سر همچون نگار
که از لیتی پز یک لیتی خوار

( معنی : به قربان خدای بزرگ شوم که هر لیتی پزی را با یک لیتی خوری جفت و همسر آفریده و هماهنگ کرده. است)


منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت


زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
Powered by phpBB 2.0 .0.23  2006 phpBB Group

Farsi Project : MashhadTeam.Com