روستاهاي ايران


غذاهای محلی سیستان و بلوچستان - سوزی


- جمعه، 29 مهر ماه ، 1390 09:15:49
 موضوع مطلب: سوزی


طرز تهیه سوزی

مواد لازم:
گیاهی به نام سوزی (البته در سیستان) به جای این میشود از اسفناج هم استفاده کرد ولی به خوش طعمی سوزی نمی شود
پیاز
سیب زمینی
تخم مرغ
سیر
نمک و فلفل
روغن
اول از همه باید سوزی را تهیه کنید.
سوزی را در آب جوشانده تا شل شود (چیزی شبیه برنج) آبش را می گیریم و میگذاریم کمی سرد شود
در همین زمان که سبزی را می جوشانیم سیب زمینی را آب پز می کنیم و پیاز را سرخ می کنیم.
ته قابلمه کمی روغن (اندازه آن با کم یا زیاد شدن سوزی متفاوت میشود) می ریزیم و مواد آماده را درون روغن میریزیم
همه اینها را به همراه تخم مرغ (که قبلا هم زده ایمش) نمک و فلفل و سیر اضافه میکنیم به سوزی آماده و هم میزنیم تا ته نگیرد.
هر وقت که احساس کردید که مواد خوب به خورد هم رفته اند میتوانید استفاده کنید.


منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت


زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
Powered by phpBB 2.0 .0.23  2006 phpBB Group

Farsi Project : MashhadTeam.Com