روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - دم پخت

دم پخت

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 26 آبان ماه ، 1390 23:02:29    موضوع مطلب: دم پخت پاسخ همراه با اعلان

دم پخت

مواد مورد نیاز : ( برای 4 نفر )

- برنچ 4 پیمانه

- گوشت 400 گرم

- عدس یا ماش 1 پیمانه

- آب 5 پیمانه



شیوه پخت

ابتدا گوشت را در زود پز می پزیم ، در انتهای فرآیند پخت گوشت ماش یا عدس را به گوشت و اب ان اضافه کرده تا با هم پخته شوند .بعد از اینکه گوشت و ماش هر دوه به اندازه کافی پخته شدند آنها را وارد ظرف اصلی می کنیم و به آن برنجی را که از قبل شسته ایم اضافه کرده و سپس آب را به آن می افزاییم تا آب حدود یک بند انگشت روی برنج را بگیرد . ( بین برنج نیز از گوجه های کوچک محلی ، سیب زمینی کوچک ، بادنجان سفید محلی قرار میدهند .) و به آن نمک وگرمی محلی و روغن اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا دم بکشد.

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران