روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - آش ترخينه (با عدس)

آش ترخينه (با عدس)

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی لرستان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1929860
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 4 آبان ماه ، 1390 23:08:19    موضوع مطلب: آش ترخينه (با عدس) پاسخ همراه با اعلان

آش ترخينه (با عدس)

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر

ترخينه 100 گرم

پياز 3 عدد

تره اسفناج گشنيز شويد و جعفري 100 گرم

عدس يك و نيم فنجان

نعناع 2 قاشق سوپ خوري

زردچوبه فلفل و نمك به اندازه كافي

روغن با اندازه كافي



1- طرز تهيه آش ترخينه (با عدس): ترخينه بايد پخته و خشك باشد , پيازها را برش زده وبا روغن سرخ كنيد . سبزي هاي آشي ( تره , اسفناج , گشنيز , جعفري , شويت ) را خرد نمائيد . عدس را با آب مي پزيد . نعناع را با روغن كمي تفت مي دهيم . ترخينه را با آب و پياز در قابلمه مي ريزيم تا كاملا خيس خورده و از هم باز شود , در حين پختن كمي نمك , زردچوبه و فلفل به ميزان تمايل اضافه مي كنيم و مي گذاريم به مدت 2 دقيقه بپزد , كمي كه آب آن كم و جمع شد ؛ عدس و سبزي خرد شده را با نصف پياز سرخ شده و نعناع تفت داده شده در مواد بالا ريخته و كمي هم مي زنيم و با حرارت كم مي گذاريم جا بيفتد سپس با بقيه نعناع و پياز سرخ شده و كمي كشك روي آش را تزئين مي كنيم.

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1929860
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: شنبه، 1 بهمن ماه ، 1390 11:55:39    موضوع مطلب: ترخینه پزون پاسخ همراه با اعلان

ترخینه پزون

ترخینه از او مواد غذایی و مفیده که سرشار از ویتامینای مختلفه که معمولا پختس از وسط توستون که وقت درو شروع اوا . که رسم ورسوم مخصوص به خود داره . و به ای صورته که اول گندمن را پاک اکنن بعد با اسیو دستی گندمن هیرد اکنن تا با اصصلاح (بلغور بوا ) البته تازه چند وقتیه که اسیو های جدید را وستنه دیه گندمان برن اسیو دیه وادست هیرد نیکنن مگر کم بوا که وا دست انجام بدن موقعی که شروع کنن به پختنس کار پخت ترخینه دسته جمعی "هیاره ای" به انجام ارسه.

ترخینن از غروب سرتش تندیر الن مین قزقونی گپ که یه کم سرس خالیه زیرس حساوی چو اچینن که گرواز کنه بعد وایه چو گب ویا چوپره قاتیس اکنن تا ته نزنه ای کار پخت وپز یه روز طول اکشه اوا تند تند قاتیس کنن که ته نزنه بعد که ترخینه پخت وآماده آوید سی پهن کردن یه قدریس به همساها ادن وبقیه س سر تیجه که ریس پینه ویا ترخون چیدنن الن . بعد دو سه نفری شرع کنن به گیلینه درست کردن وچیدن ری تیچه دوسه روز که ترخینه سر بون موند هشگ هشگ اوا بعد جمعسون کنن مین یه پارچه گپی بعد النسون یه جایی که رطوبت بسون نرسه هرموقع احتیاج داشتن سی غذای روزانه سون استفاده کنن. خصوصا ترخینه گده .
منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی لرستان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
كه مازندران شهر ما ياد باد
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران