روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - اشکنه ( او جلزو ) ovjelezzou

اشکنه ( او جلزو ) ovjelezzou

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 26 آبان ماه ، 1390 23:03:59    موضوع مطلب: اشکنه ( او جلزو ) ovjelezzou پاسخ همراه با اعلان

غذای محلی اشکنه ( او جلزو ) ovjelezzou

مواد مورد نیاز : ( برای 4 نفر )

- سیب زمینی 2 عدد متوسط

- پیاز 2 عدد متوسط

- تخم مرغ 2 عدد

- آب 4 لیوان

- روغن 3 قاشق غذا خوری

- گرمی (ادویه ) و نمک به مقدار کافی

شیوه پخت :

سیب زمینی و پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم و به آن گرمی و نمک را اضافه می کنیم تا پیاز و سیب زمینی سرخ شود . سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و آنها را خوب مخلوط کرده و آب را روی آن میریزیم کمی رب گوجه نیز در این مرحله اضافه می شود بعد به آنها فرصت می دهیم تا به قل بیاید ( بجوشد ) .البته می توان به ان رشته سوپ هم اضافه کرد.




نام او جلزو (آب + جلز:صدای پاشیده شدن اب روی ظرف داغ صدای جلز و ولز )امده است.


منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 21 بهمن ماه ، 1390 23:59:14    موضوع مطلب: اشکنه در حسين آباد اردستان پاسخ همراه با اعلان

اشکنه در حسين آباد اردستان

اشکنه یکی از غذاهایی است که دیگر زیاد مصرف نمی شود و آب گوشت جایگزین آن شده است ولی مردم در قدیم از این نوع غذا برای این که وضع مالی خوبی نداشته اند استفاده می کرده اند مواد لازم برای تهیه این غذا هم بسیار ساده است مواد مورد نیاز :آب،گوجه،سیرداغ است طرز تهیه به این صورت بوده است که ابتدا مقداری پیاز را سرخ می کرده اند و بعد آب و گوجه را به آن اضافه می کرده اند ویا ابتدا آب را جوش می آورده اند و بعد پیاز خرد شده و گوجه را به آن اضافه می کرده اند.همان طور که شما دیدید مردم کویر همیشه در قدیم در این فکر بوده اند که غذایی مقوی وهم ساده تهیه کنند.

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران