روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - نان هاي محلي الموت

نان هاي محلي الموت

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهاي محلي قزوين

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1929860
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: شنبه، 2 ارديبهشت ماه ، 1391 18:30:22    موضوع مطلب: نان هاي محلي الموت پاسخ همراه با اعلان

نان کلاس kelas

نان گردی است که خمیر ﺁن را با انگشتان دست پهن می کنند سپس ﺁن را در کف دست قرار داده و با نیم خیز به تنور می زنند.

شیر کلاس shir kelas

نانی است که به خمیر ﺁن شیر و شکر اضافه می کنند و در داخل ﺁن ﺁرد تابیده ، زرد چوبه و مغز گردو می گذارند. بدین صورت که یک لایه خمیر را پهن کرده و مغز گردوی ﺁ ماده شده را روی ﺁن می گذارند و بر روی این لایه زرده ی تخم مرغ زده و با لبه های استکان و چنگال روی ﺁن نقش می اندازند و سپس به تنور می چسبانند. این نان را معمولا در ایام عید و سوگواری محرم به عنوان نذری درست می کنند.

نان کلانک kelanak

نان کلاسی است که در فصل بهار ﺁن را درست می کنند. خمیر را چونه کرده و در داخل خمیر سبزی های صحرایی از جمله شنگ و سریش و سیرک و ... می گذارند. نان مذکور را در معلم کلایه الموت سریش کلاس می گویند.

کوله کلاس

اگر کلاس پس از چسباندن به تنور داخل تنور بیفتد ، به ﺁن کوله کلاس می گویند.

نان چنگال

اگر کوله کلاس را از تنور بیرون ﺁورند وبا روغن مخلوط کنند و دوباره به تنور بچسبانند ﺁن را نان چنگال گویند.

نان دوگماج dogmaj

نان خرده ها را در ﺁب انداخته و پیاز ، گردوی ریز شده ، کشمش و پنیر به ﺁ ن می افزایند و در تنور می پزند.

جو کلاس jo kelas

همانند نان کلاس است منتها ﺁن را از ﺁرد جو درست می کنند. امروزه کمتر درست می شود.

دولا کلاس dola kelas

همان نان کلاس است با این تفاوت که لای خمیرﺁن سبزی های محلی خرد شده از جمله خرفه xorfe و پودر مغز گردو می گذارند.

نان قورس nan- e – qors

نانی است از ﺁرد ارزن که تهیه اش مانند نان کلاس است اما امروزه دیگر پخت نمی شود.

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهاي محلي قزوين

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
كه مازندران شهر ما ياد باد
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران