روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - گلبار ( Galbār )

گلبار ( Galbār )

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی هرمزگان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1929860
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 21 تير ماه ، 1392 10:04:35    موضوع مطلب: گلبار ( Galbār ) پاسخ همراه با اعلان

گلبار ( Galbār )

گلبار نوعي سبزي بزرگ و شورمزه است كه در روستاها و مناطقي كه كشاورزي وجود داشته باشد سبز مي شود. اين غذاي فصلي به دليل وجود سبزي و عدس در آن بسيار مقوي و خوش مزه است و بيشتر در فصل بهار استفاده مي شود. طريقه ي پخت اين غذا اين گونه است كه سبزي را پس از پاك كردن به همراه آب در ديگي مي جوشانيم تا رنگ آن ها به زردي بگرايد، آن وقت آن ها را داخل صافي ريخته و آب آن را مي گيريم و چند مرتبه مي شوييم تا شوري آن از بين برود؛ سپس مقداري روغن به همراه پياز و زردچوبه را در يك ماهي تابه ريخته و آن ها را تفت مي دهيم و آن گاه عدس را به آن اضافه مي نمائيم و مي گذاريم تا در حرارت پايين دم بكشد. پس از گذشت يك ساعت غذاي ما حاضر شده است.

با استفاده از كتاب فرهنگ مردم ميناب «سهراب سعيدي»
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی هرمزگان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
كه مازندران شهر ما ياد باد
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران