روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - غذاهای سنتی وادقان / کاشان

غذاهای سنتی وادقان / کاشان

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 16 مرداد ماه ، 1392 23:24:39    موضوع مطلب: غذاهای سنتی وادقان / کاشان پاسخ همراه با اعلان

غذاهای سنتی وادقان / کاشان


با سلام – معرفي چندين غذای سنتی در وادقان و نحوه طبخ آن اميدوارم که در خانه هایتان این غذاهای سنتی را بپزید و ميل نمايد.

1- غذای مزورو

مواد لازم:

بادام 200 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

فندق 100 گرم

تخم مرغ 4 عدد

آرد گندم یگ قاشق مربا خوری

نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

مغز بادام و مغز فندق را به همراه یک پیاز چرخ كرده‌،بعد با آب خوب مخلوط کرده و روی شعله می گذاریم. بعد از چند دقیقه ، نمک و زرد چوبه را به آن اضافه می کنیم. حدودا بعد از نیم ساعت که کمی پخته شد ، آرد را که خوب با همزن دستی ، مخلوط کرده ایم به آن اضافه می کنیم و به خاطر اینکه گلوله نشود داخل قابلمه دوباره باید هم زد. بعد از 10 دقیقه تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم(البته تخم مرغ ها را نباید ، هم بزنیم)بعد از چند دقیقه غذا حاظر است.

این غذا به صورت آبگوشتی میل می شود. به همین دلیل در بین مردم به آبگوشت مزورو معروف است.


2-غذای اوجو

مواد لازم:

پیاز 1 عدد

لو بیا قرمز یک پیمانه

چغندر یک عدد متوسط

مغز گردو 200 گرم

برگ زرد آلو 200 گرم

نمک و زرد چوبه مقدار لازم

لوبیا و چغندرمی پزیم.بعد از آن گردو و پیاز را که قبلا باهم چرخ کرده ایم به همراه برگه زرد آلو شسته شده و نمک و زرد چوبه(یا ادویه) به آن اضافه می کنیم.بعد زیر شعله را کم می کنیم تا غذا کم کم ، جابیفتد.

این غذا به صورت آبگوشت لوبیا و نخود میل می شود.(این غذا شیرین است)

3- لوبیا گردو

لوبیا سفید یک پیمانه

ماش نصف پیمانه

گردو 200 گرم

نمک و زرد چوبه به مقدارلازم



لوبیا سفید را شسته و در قابلمه می پزیم. ماش شسته شده را همراه گردو چرخ شده به آن اضافه می کنیم.

بعد شعله را کم می کنیم تا خوب بپزد که حدودا یک ساعت طول می‌کشد.

این غذا را هم به صورت آبگوشت لوبیا و نخود میل می کنند.

4- کوفته بلغور گندم

بلغور گندم یک پیمانه
▪ پیازسرخ شده یک پیمانه
▪ کشمش نصف پیمانه
▪ گوشت چرخ شده یک پیمانه
▪ رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری
▪ نمک وادویه به مقدار دلخواه
▪ روغن دو قاشق سوپخوری
▪ آبلیمو یک قاشق سوپخوری

● طرز تهیه
بلغور گندم را شسته و با دو پیمانه آب می گذاریم پخته شود تا آب آن کاملاً تمام شود سپس آن را چرخ می کنیم و کنار می گذاریم پیاز و گوشت را با هم تفت داده به آن کشمش و نمک و ادویه اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . به جای گوشت می توان از قارچ یا گل کلم آب پز شده نیز استفاده کرد از خمیری که با بلغور گندم درست کرده ایم . یک گلوله برداشته و وسط آن را سوراخ می کنیم و از مواد تفت داده شده داخل آن می ریزیم و سطح سوراخ را می پوشانیم تا اصلاً مواد داخل کوفته پیدا نباشد . رب گوجه فرنگی و آبلیمو را باهم مخلوط کرده درون روغن کمی تفت می دهیم . سپس دو لیوان آب به آن اضافه و کوفته ها را درون آن می چینیم و طبق دستور بقیه ی کوفته ها می گذاریم مغز پخت شود .

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت


[img]www.vadeghan.info/images/plg_imagesized/239-vadeghannourooz3.jpghttp://[/img]

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران