روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - بورك(Borak) - نان سيستاني

بورك(Borak) - نان سيستاني

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 29 مهر ماه ، 1390 09:21:44    موضوع مطلب: بورك(Borak) - نان سيستاني پاسخ همراه با اعلان

بورك(Borak) - نان سيستاني

.::طرز تهيه بورك ::.
== مواد لازم :
سوزي - سير - روغن - آرد - خمير مايه - رازيانه - سياه دانه

سوزي : سبزي وحشي كه به صورت خودرو كه در منطقه سيستان در فصلي كه گندم رشد ميكند در كنار آن خود را نشان ميدهد ..

** آماده كردن سوزي :
سوزي را تميز كرده و سپس بطور كامل شسته و در صافي مي گذاريم ...
آب را در ظرفي جوشانده سپس سوزي را به آن اضافه ميكنيم ... وقتي كه سوزي پخته شد آنرا آبكش ميكنيم ... و بعد از اينكه آب آن گرفته شد و كمي سرد شد آنرا مشت ميكنيم و ساقه هاي درشت آنرا جدا ميكنيم ... وقتي خوب له شد روغن را داغ كرده ... سير را سرخ ميكنيم و سوزي را به آن اضافه ميكنيم تا سرخ شود .

** آماده كردن خمير :
ابتدا خمير مايه را در نصف ليوان آب ولرم حل كرده سپس در يك ظرفي آب و روغن و خمير مايه حل شده و رازيانه و سياه دانه را ميريزيم و آرد را به آن اضافه مي كنيم و ورز مي دهيم آرد بايد به اندازه اي اضافه گردد كه خمير به دست نچسبد روي خمير پارچه تميزي مي اندازيم و خمير را به مدت 2-3ساعت در هواي اتاق مي گذاريم البته پس ازيك ساعت خمير را دوباره با روغن ورز مي دهيم ..

**** خمير آماده شده را به صورت چونه هاي متوسط در آورده و پهن ميكنيم ... سوزي را وسط آن گذاشته و كمي سوزي را پهن ميكنيم.. سپس گوشه هاي خمير را بصورت مثلثي جمع ميكنيم ... و پشت آنرا با چنگال ميزنيم(براي جلوگيري از باد كردن در هنگام پخت ) ... و در تنوري كه از قبل داغ شده مانند نان به ديواره تنور ميچسبانيم ...

البته الان با پيشرفت تكنولوژي از تنورهاي برقي و گازي و فر استفاده ميشود ...


منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران