روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - تجگی

تجگی

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 29 مهر ماه ، 1390 09:22:40    موضوع مطلب: تجگی پاسخ همراه با اعلان

تجگی

تجگی، گندم را در زیر پارچه نمناک می گذارند تا جوانه زند. جوانه ها که به تقریبا سه یا چهار میلیمتر برسد آنرا برروی پارچه ای تمیز و در زیر نور آفتاب خشک می کنند بعد آن جوانه های خشک شده را با آسیاب معمولا دستی آرد می کنند، بدینگونه آرد تجگی (سمنو) تهیه می شود.
با آرد تهیه شده مقداری شکر اضافه می کنند و با اضافه کردن آب، خمیر درست می شود و بعد از آن خمیر را درون ظرفی که قبلا روغن داغ شده، می ریزند و ظرف را زیر زغال می گذارند و تجگی یا همان سمنو تهیه می شود.


منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران