روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - قتلمه

قتلمه

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 29 مهر ماه ، 1390 09:23:33    موضوع مطلب: قتلمه پاسخ همراه با اعلان

قتلمه


امروز می خوام طرز تهییه یکی از غذاها ی سیستانی (فکر نکنم بشه در دسته غذاها گنجاندش) رو براتون بذارم
این غذا که بیشتر در مراسم عزا (اغلب سر هفته، دو هفته، و سه هفته) میت درست می شود...
مواد لازم برای تهییه این غذا: آرد، روغن (و موادی که برای تهییه آدر به کار میره)
آرد رو آماده می کنیم و مدتی می زاریم که بمونه بعد از مدتی حجم آرد زیاد می شه (زابلی ها یه نام خاص دارن برای این که یادم نیست)
دوباره آره را ورز می دهند تا به حالت اولیه برگردد و بعد آرد را به صورت گردی درست میکنند و پهنش می کنند روی خمیر پهن شده را روغن میزنند و دوباره جمعش می کنند به صورت گرد (همان شکل قبلی)
کمی می گذارند بماند و دوباره پهنش می کنند و درون روغن که از قبل داغ شده می اندازند و می گذارند سرخ شود..
البته بهتر است که خمیر زیر روغن باشد تا یکدست سرخ شود...
غذا که آماده شد با توجه به ذائقه مصرف کننده با شکر یا بدون شکر استفاده می شود. شکر را روی غذا ریخته و استفاده می کنند...


منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران