روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - شیره هندوانه

شیره هندوانه

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 29 مهر ماه ، 1390 09:28:04    موضوع مطلب: شیره هندوانه پاسخ همراه با اعلان

شیره هندوانه

زمانهای قدیم که آب بود و کشت و کار مردم رونق داشت و زمین های سیستان در سال سه بار کشت میشد هندوانه ها قسمتی شان رو به خرابی میرفت و به این خاطر مردم زابل از این هندوانه ها شیره هندوانه را میگرفتند و بعد ها استفاده میکردندو
هسته هندوانه را از گوشت آن جدا کرده و آب آن را گرفته و صاف کنید (از صافی بگزرانید)
آب هندوانه را روی اجاق گذاشته و بگذارید بجوشد و بعد از مدتی آب هندوانه سفت میشود(نباید خیلی سفت شود) و شیره هندوانه آماده ات.
طریقه مصرف:
برای مصرف این شیره چون طعمش کمی تلخ است آن را با روغن حیوانی سرخ کرده و بعد از آن میل میکنیم.
این شیره کمی باعث تشنگی میشود به دلیل طبع گرمش.



منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران