روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - كشك و تَباها

كشك و تَباها

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 29 مهر ماه ، 1390 09:51:10    موضوع مطلب: كشك و تَباها پاسخ همراه با اعلان

كشك و تَباها


نوع خوراكي: غذاي روزانه

مواد اوليه:

 كشك
 تَباها (گوشت خشك شده)

دستور تهيه:
كشك (نوعي آچار) همراه با گوشت خشك مخلوط مي‌كنند و آن را بصورت آبگوشت درست مي‌كنند. تَباها در لغت عاميانه به معني گوشت نمك‌زده كه آن را بوسيله برگ خرماي بافته شده (ريسمان) آويزان مي‌كنند، مي‌باشد.
دستور مصرف:
اين غذا بصورت آبگوشت مي‌باشد همراه با ناني بنام شُلّو مي‌خورند.
مناسبت مصرف:
بيشتر مصرف اين غذا در فصل زمستان است.

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران