روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - دم پخت ماش صحرایی

دم پخت ماش صحرایی

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 26 آبان ماه ، 1390 23:01:45    موضوع مطلب: دم پخت ماش صحرایی پاسخ همراه با اعلان

دم پخت ماش صحرایی


ماش صحرایی گیاهی است خاردار که در ماسه بادی رشد میکند.اگر در زمستان برف ببارد این گیاه در ریگزار رشد میکند.ماش دانه های روغنی به شکل کنجد اما خیلی ریزتر از کنجد میباشد.ماش قبل از پختن باید حتما اسیاب و به صورت بلغور دربیاید.


مواد لازم برای چهار نفر:
برنج 2 پیمانه
ماش2 پیمانه
گوشت گوسفند با دنبه 500 گرم
ادویه به مقدار لازم
پیاز وسیب زمینی خرد شده هر کدام 4 عدد

ابتدا گوشت چربی دار را در ظرفی پخته ادویه و نمک به ان اضافه میکنیم سپس مقداری برنج و ماش شسته شده(اندازه برنج و ماش نصف تا نصف) وبه گوشت اضافه می کنیم. و می زاریم پخته شود و بعد ماش را با برنج وگوشت و پیاز داغ فراوان دم میکنیم.

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران