روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - کله جوش (کالجوش)

کله جوش (کالجوش)

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 26 آبان ماه ، 1390 23:03:12    موضوع مطلب: کله جوش (کالجوش) پاسخ همراه با اعلان

کله جوش (کالجوش)


مواد مورد نیاز : ( برای 4 نفر)

- پیاز 2 عدد

- نعناع خشک شده 2 قاشق غذا خوری

- کشک ساییده شده 250 گرم

- آب 2 لیوان

- گرمی به مقدار لازم



شیوه پخت :

پیاز را خرد کرده و در روغن کمی سرخ کرده و نمک وگرمی و نعناع را به آن اضافه کرده و به هم می زنیم و بعد از کمی سرخ شدن کشک ساییده شده را که با آب مخلوط کرده بودیم روی مواد سرخ شده می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم . تا موقعی که خوراک نزدیک به جوش حرارت داده و آن را از روی شعله برداشته تا به جوش نیاید .

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 14 بهمن ماه ، 1390 11:52:55    موضوع مطلب: کالجوش در چيمه رود - نطنز پاسخ همراه با اعلان

کالجوش در چيمه رود - نطنز

ابتدا کشک را بوسیله تغار هایی که داخل آن با لعاب زبر سبز رنگ پوشیده شده است با اضافه کردن مقداری آب جوش ساییده و پس از به دست آمدن دوغ کشک آنرا در ظرفی ریخته در ابتدا مقداری روغن حیوانی با یکعدد پیاز درشت تفت داده و با اضافه نمودن نعنای خشک پس از تفت دادن کشک را اضافه نموده و با کمی جوشیدن یک تکه نان را داخل آن انداخته تا از بریدن کشک جلوگیری بعمل آید.و با برداشتن از اجاق داخل کاسه های مسی ریخته و با ریختن تکه های نان خانگی داخل آن میل می نمایند.

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران