روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - سوجوق

سوجوق

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهاي محلي آذربايجان غربي

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: شنبه، 3 دي ماه ، 1390 23:33:44    موضوع مطلب: سوجوق پاسخ همراه با اعلان

سوجوق:

نشاسته، شيره انگور و گلاب را مخلوط کرده و با دست ورز مي‌دهند. به هنگام ورز دادن به آن گردو مي‌افزايند و آن را به صورت نواري گرد در مي‌آورند. سپس آن را قطعه‌قطعه کرده و با پودر نارگيل تزيين مي‌کنند.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهاي محلي آذربايجان غربي

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران