روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - آش گارس وسماق

آش گارس وسماق

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 14 بهمن ماه ، 1390 11:47:35    موضوع مطلب: آش گارس وسماق پاسخ همراه با اعلان

آش گارس وسماق در چيمه رود نطنز

این آش معمولا"در دیگهای مسی ودر روی اجاقهایی که در داخل دیوار منازل بصورت شومینه ساخته شده بود پخته می شد.در ابتدا گارس را کوبیده و پوست را از دانه جدا می کردند.و با شستن با آب جوی و اضافه نمودن چغندر خرد شده و سماق و مقداری نمک و مقداری آب آنرا روی اجاق گذاشته تا پخته شود و با به هم زدن آش با کفگیر از ته گرفتن جلوگیری می شودتا زمانیکه آب آن تبخیر شود و پس از تبخیر شدن آب آن موقعیکه آش مر بوطه قوام آمدو سفت شد در کاسه های مسی ریخته تا سرد شود.و با سرد شدن داخل بشقاب بر می گردانند.تا بصورت قالب از کاسه جدا شود و با بریدن بوسیله کارد آشپز خانه تکه های جدا شده را برداشته و بصورت سرد میل می کنند.

منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران