روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - خوراک/اصفهان /نایین

خوراک/اصفهان /نایین

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

blabadiyon
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
5 خرداد ماه ، 1392
تعداد ارسالها: 112
امتياز: 479000
تشکر کرده: 5
تشکر شده 4 بار در 3 پست


ارسالارسال شده در: دوشنبه، 22 مهر ماه ، 1392 23:01:46    موضوع مطلب: خوراک/اصفهان /نایین پاسخ همراه با اعلان

اشکنه (جیربا)

مواد لازم
1-:روغن-در صورت امکان از قرمه گوشت(قلیه) به جای روغن بسیار بهتر خواهد بود
2-_پیاز
3-_ارد
4-_تخم مرغ
5-اب
6_نمک
7- تره خشکه و بنا بر سلیقه گشنیز یا سبزیجات خشک دیگر
8-ادویه
طرز تهیه:ابتدا شعله رو روشن کرده سپس قابلمه (کماجدون مسی)را روی شعله قرار میدهیم.مقداری روغن یا قرمه گوشت را داخل قابلمه ریخته پیاز

ها رو خورد کرده به روغن اضافه کرده کمی تفت میدهیم بعد مقداری ارد به ان اضافه کرده کمی سبزی خشکه اضافه کرده زردچوبه هم اضافه میکنیم بهم

میزنیم تا موادمان سرخ شود. بعد از ان آب را به مقدار لازم اضافه میکنیم بعد بهم میزنیم تا بجوش بیاید کمی که جوشید 1_2تا تخم مرغ را در ظرف دیگری

هم میزنیم و بعد ارام ارام به مخلوطمان اضافه میکنیم و بهم میزنیم بعد از 1_3دقیقه اشکنه(جیربا)اماده میشود میزان نمک را اگر از قلیه استفاده کردید

مواظب باشید چون قلیه دارای نمک هست این غذا را با نان و پیاز میل می کنند
منبع
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

_________________
یا حق

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
mahdi mazyaki(يكشنبه، 19 آبان ماه ، 1392 20:14:24),  
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی اصفهان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران