روستاهای ایران: تالار گفتمان

روستاهاي ايران :: نمايش موضوعات - ستو (نوعی قوتو)(Satto)

ستو (نوعی قوتو)(Satto)

 

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

musaaskari
کاربر ویژه

وضعيت: آفلاين
27 تير ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 6429
امتياز: 1933470
تشکر کرده: 1
تشکر شده 48 بار در 46 پست


ارسالارسال شده در: جمعه، 29 مهر ماه ، 1390 08:52:16    موضوع مطلب: ستو (نوعی قوتو)(Satto) پاسخ همراه با اعلان

ستو (نوعی قوتو)(Satto)

این مورد اختصاصا از جو ساخته میشد. بدین گونه که جو رسیده را قبل از آن که کاملا خشک و زرد بشود و در حالی که دانه ی پرشده هنوز سبز و داخل آن شیرابه دارد ، دانه ها از خوشه ها جدا شده و خشک و سپس آرد میشود ، پودی بدست می آید که مقداری رطوبت و آب نمک و گاهی هم شکر به آن اضافه میشود و با انگشتان آنها را به هم فشرده و به صورت لقمه در آورده و می خورند.


منبع:
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
 
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

   روستاهاي ايران صفحه اول انجمن -> غذاهای محلی سیستان و بلوچستان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1
  
نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

  


 


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group
فروشگاه فرش احمدی
تهران هاست
 تبلیغات در سایت روستاهای  ایران