اناردون مبتکر تولید پوره میوه جات در ایران تاریخ : ، -78 فروردين ماه ، -621
موضوع : انار میوه بهشتی


اناردون مبتکر تولید پوره میوه جات در ایران

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/06/%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%88%D9%86-2017-1024x655.jpg



پوره چیست؟

پوره (به فرانسوی ( Purée  مخلوطی از آب و گوشت میوه تازه است . برای تهیه پوره ، میوه را پوست کنده و هسته و دانه آنرا جدا نموده ، سپس آنرا با مخلوط کن خُرد نموده و میل می نمایند.

چرا پوره؟

  • بخش اعظم خواص غذایی و دارویی میوه ها در گوشت آنها قرار دارد . برای تهیه آب میوه ، آب بوسیله فیلتراسیون از گوشت جدا میشود . بنابراین آبمیوه هیچگاه دارای خواص کامل میوه نمیباشد. ولی پوره تمامی خواص میوه را دارد.
  • جداسازی گوشت و آبِ میوه ، موجب تسریع در فسادپذیری آن می گردد . برای پیشگیری از اینکار ناچاراً باید از مواد نگهدارنده برای نگهداری آبمیوه استفاده نمود . بخش اعظم مواد نگهدارنده ای که برای تهیه آبمیوه ها استفاده میشوند شیمیایی بوده و عوارض گوارشی متعددی برای مصرف کننده بهمراه دارند .
  • گوشت میوه ها خواص متعدد دارویی داشته و از بسیاری از بیماریها ( بویژه بیماری ورم معده و … ) پیشگیری می نماید.

اناردون مبتکر تولید پوره میوه جات در ایران:

     آنچه گفته شد ما را برآن داشت که تولید پوره میوه جات را با برند اناردون ۲۰۱۷ آغاز نماییم . پوره انار و پوره تمشک جنگلی از اولین محصولات ما با با برند اناردون ۲۰۱۷ می باشد.

منبع:

anareaskari.ir






منبع این مقاله : روستاهای ایران
http://iranvillage.ir

آدرس این مطلب :
http://iranvillage.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=11941