بوی بد آب شرب / روستای یوسف‌آباد تنکابن

 اهالی روستای یوسف‌آباد تنکابن:
اگر مسئولان بوی بد آب شرب روستا را تحمل کنند، ما می‌نوشیم!

به گزارش بلاغ به نقل از تنکابن ۲۴، با عبور از روستاهای واقع در نقاط بالادست و مرتفع شهرستان تنکابن همچون، سلیمان‌آباد، چلاسر و ایثارده، به روستایی زیبا و بهره‌مند از جاذبه‌های دیدنی و بکر یوسف‌آباد می‌رسیم، روستایی که با توجه به سکونت بیش از ۶۰ خانوار از بسیاری از امکانات و تسهیلات موردنیاز و معمول روستاهای دیگر محروم بوده و به‌ جرأت می‌توان ادعا کرد که اغلب مسئولان ادارات و حتی شهروندان تنکابن با نام و نشان این روستای زیبا نیز بیگانه‌اند.

عبور تصادفی و توقفی کوتاه در روستای یوسف‌آباد فرصت گفت‌وگو با اهالی خون‌گرم روستا و امکان مشاهده معضلات و مشکلات عدیده‌ای که این عزیزان با آن روبرو هستند را در اختیارمان گذاشته و در نتیجه ما را بر این باور استوار کرد تا به‌منظور انعکاس سخن برآمده از دل اهالی این روستا، مطالب ذیل را در قالب گزارشی کوتاه و مختصر به اطلاع مسئولان شهرستان تنکابن برسانیم.

اهالی روستا اظهار داشتند: در گذشته بارها و بارها معضلات موجود در روستا را از راه‌های مختلف به اطلاع مسئولان شهرستان رسانده و از آنها طلب کمک کردیم که هیچ‌یک از اقدامات صورت گرفته راه به ‌جایی نبرد و مطمئن هستیم که این‌بار نیز درج گفته‌های‌مان در رسانه گره از مشکلات‌مان باز نمی‌کند، چرا که آنهایی که باید به حرف دل‌مان گوش دهند و خواسته‌های‌مان را اجابت کنند، یوسف‌آباد را نمی‌شناسند و ساکنان آن را از یاد برده‌اند.

رانشی بودن زمین به‌عنوان یک معضل زیربنایی؛ سال‌ها ساکنین روستای یوسف‌آباد را با معضلات عدیده‌ای مواجه ساخته و هرساله در پی جابجایی زمین، تعدادی از منازل مسکونی روستا با خطر تخریب مواجه هستند.

اهالی روستا بیان داشتند: بارها و بارها معضل رانشی بودن زمین در یوسف‌آباد را از طریق مراجعه حضوری و دیدار با مسئولان و متولیان امر و انجام مکاتبات بی‌شمار با مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان و امور روستایی در استانداری مازندران در میان گذاشتیم که هیچ‌یک از اقدامات صورت گرفته راه فایده‌ای نداشت، تا آنجایی که حتی مسئولان محترم برای تسلی دل ساکنان روستا حاضر به حضور در یوسف‌آباد و مشاهده منازلی که در آستانه تخریب قرار دارند، نشدند.

ساکنان روستای یوسف‌آباد ناامید از توجه مسئولان و در پی اقدامی جهت رفع معضل موجود، اقدام به جمع‌آوری کمک‌های مردمی کرده تا با احداث یک سد بتونی در روستا، از رانش زمین تا حد امکان جلوگیری کنند.

اهالی روستای یوسف‌آباد در ادامه افزودند: سدی که از محل جمع‌آوری خودیاری‌های مردمی احداث شده بود، در پی نخستین بارش سنگین باران در آبان ماه سال ۹۰ تخریب‌شد و علاوه بر جاری شدن سیل در روستا خسارات فراوانی را بر اهالی یوسف‌آباد وارد کرد.

مردم خوب و باصفای یوسف‌آباد سال‌ها است که از نعمت آب شرب بهداشتی به‌عنوان مایه اصلی حیات بشری محروم هستند.

طبق گفته اهالی این روستا، پروژه شبکه آب‌رسانی و لوله‌های انتقال آب شرب یوسف‌آباد به همت جهادگران اداره جهاد سازندگی در سال‌های اولیه پس از پیروزی انقلاب اسلامی اجرا شده است و به‌عبارتی‌ دیگر در طی ۳۵ سال اخیر و با توجه به رشد جمعیت و افزایش خانواده‌های روستا تا مرز ۶۰ خانوار، هیچ‌گونه اقدامی از سوی امور آب روستایی در جهت گسترش و ترمیم شبکه آب‌رسانی این روستا انجام نگرفته و ساکنان یوسف‌آباد نیاز خود به آب شرب را از همان لوله‌های فرسوده و سرشار از رسوب و جلبک و میکروب برطرف می‌کنند.

اهالی روستای یوسف‌آباد معتقدند که به دلیل آلودگی بسیار زیاد آب شرب، بسیاری از ساکنان روستا به بیماری‌های گوارشی و روده‌ای مبتلا هستند، تا آنجا که در برخی از مواقع میزان آلودگی آب شرب خانوارها به حدی است که امکان استشمام بوی بد آن نیز وجود ندارد.

ساکنان روستای یوسف‌آباد در پایان خطاب به مسئولان شهرستان تاکید کردند: اگر مدیران و روسای ادارات شهرستان و منطقه حاضر به استشمام و بو کردن آب شرب خانوارهای روستای یوسف‌آباد شوند ما قول می‌دهیم که بدون هیچ اعتراضی همان آب را بنوشیم.

منبع:
www.bloghnews.com/

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *