معرفی بانوی هنرمند نسیم رمضانپور / بندپی

معرفی بانوی هنرمند نسیم رمضانپور / روستای لمسوکلا / بندپی

معرفی بانوی هنرمند و نقاش، خانم نسیم رمضانپور به همراه گزارشی از فعالیت های هنری و آثار ایشان.

معرفی : 

سایت بندپی – سرویس هنری نسیم رمضانپور ، متولد ۱۳۶۵ ، ساکن روستای لمسوکلا از بخش بندپی غربی، هنرمند و نقاش، مدرس هنرستان حاج محمد اردشیری گلوگاه بندپی

دارای مدرک کارشناسی گرافیک و کارشناسی ارشد پژوهش هنر از دانشگاه تهران و علاقه مند به تصویر سازی، کارهای سنتی، عکاسی و نقاشی

حس خاص و مبهمی که نسبت به هنر از همان دوران کودکی در وی شکل گرفت شروعی برای علاقه مندی وی به هنر و رسیدن به این نتیجه شد که در آینده نیز باید دنباله رو هنر باشد.

شروع فعالیت حرفه ای وی در دوران نوجوانی و از سال دوم دبیرستان با رشته گرافیک شروع شد.

علاقه ی زیاد به هنر مشوق وی در فعالیت های هنری و سرباز نزدن از ادامه راه شد.

تحصیلات دانشگاهی را تا مدرک کارشناسی ارشد پژوهش هنر از دانشگاه تهران ادامه داد و در حال حاضر چند سالی است که این کار را به صورت حرفه ای دنبال کرده و حتی شاید تمام وقت خود را صرف این کار کرده تا بتواند بهترین کار را با نتیجه ای عالی ارائه دهد.

IMG_0110

از جمله افتخارات این بانوی هنرمند می توان به :

 برگزیده مسابقات فرهنگی هنری و مسابقات نقاشی در دوران دانشجویی (سال های ۸۵ ، ۸۶)

برگزیده دو دوره مسابقات عکاسی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران (سال های ۸۹ ، ۹۳)

داوری در چند دوره مسابقات فرهنگی هنری آموزش و پرورش (۸۹-۹۳)

داوری در همایش کانون فرهنگی هنری مساجد کشور در مشهد (۹۳)

تقدیرشده از اداره کل آموزش و پرورش استان جهت فعالیت های مثبت آموزشی و فعالیتهای فرهنگی-اجتماعی (سال های ۸۹-۹۲ و ۹۰-۹۲)

کلاس ها و نمایشگاه :

برگزاری کلاسهای کنکور برای هنرجویان (سال ۹۱-۹۲) و کلاس های آموزش هنر (نقاشی مدرن، طراحی، .ویترای، نقاشی موزاییک و… (۸۹-۹۳)

برپایی نمایشگاه گروهی نقاشی (سال ۸۳)

برپایی نمایشگاه عکاسی گروهی (۸۹)

 برپایی نمایشگاه فرهنگی هنری هنرجویان هنرستان پروین اعتصامی (۸۹-۹۲)

برپایی نمایشگاه کانون فرهنگی هنری مساجد کشور در مشهد (۹۳)

معرفی مختصری از تکنیک های نقاشی های مدرن، نقاشی برجسته، تصویرسازی و کلاژ : 

نقاشی برجسته مدرن روی بوم :

سایت بندپی – سرویس هنری ( نسیم رمضانپور ) : این سبک نقاشی در ایران کمتر شناخته شده و اصولا در حوزه دانشگاهی کسی به آن نپرداخته است و چون از سبک های مدرن یا معروف دنیا نیست، در دروس دانشگاهی نیز اثری از آن پیدا نمی کنید. در این روش ابتدا طرح اولیه بر روی بوم کار می شود. سپس در ادامه با تکنیک خاص این روش ایجاد بعد سوم یا برجسته سازی آغاز می شود.

اینکار در مراحل مختلفی به شکل گام به گام انجام می شود و در بین مراحل بایستی اجازه داد تا بوم خشک شود.

سپس رنگ اصلی زمینه پس از خشک شدن آخرین برجسته کاری بر روی آن کار می شود.

کسانی که در نگاه اول تابلو را می بینند اگر از روبرو به تابلو نگاه کنند فکر می کنند که این برجستگی ها با چسب به تابلو چسبانده شده اند در حالیکه این کار توسط مواد و در طول لایه گذاری های مختلف در طول نقاشی مسیر شده است.

این سبک نقاشی بسیار زمان بر و طولانی است اما حاصل کار در انتها بسیار دلچسب می باشد.

نقاشی موزاییک :

تکنیک موزاییک شکسته که از آن به عنوان نقاشی موزاییک یاد می شود، تکنیکی است که با کنار هم قرار دادن واحدهای مجزای کاشی، موزاییک، شیشه، سنگ و… در کنار هم، ایجاد یک هارمونی زیبا و در نتیجه یک اثر هنری میکند.

از این تکنیک میتوان در ایجاد تابلو، قاب عکس و قاب آیینه، کفپوش تزئین دیوار، ایجاد احجام و … استفاده کرد.

لازمه ی این هنر، علاوه بر آموزش و خلاقیت، صبر و دقت زیاد است.

IMG_0135

اگر به درست کردن پازل و کارهایی از این قبیل علاقه دارید، مطمئن باشید که در این هنر موفق میشوید. چرا که این تکنیک و کنار هم قرار دادن کاشی ها دقیقاً مثل درست کردن و کنار هم قرار دادن قطعات پازل است. با این تفاوت که طرح، رنگ بندی و درست کردن قطعات پازل هم به عهده خود شما خواهد بود.

پس اگر کمی خلاقیت و سلیقه به خرج دهید، مطمئناً اثر هنری زیباتری خواهید داشت.

تصویر سازی : 

تصویرسازی یا تصویرگری یکی از زیرشاخه‌های هنرهای تجسمی است و به نوعی از اثر خلاقانه‌ی تصویری گفته می‌شود که القاکننده‌ی تجسمی یک مفهوم یا روایت با فرم بصری است. این مفهوم و روایت می‌تواند داستان، شعر، مقاله‌ای در روزنامه و کتاب و حتی تبلیغات تجاری، سرگرمی‌ها و اشکال و فرم‌های تصویرگری، نقاشی روایی است. راوی مجسّمِ متن؛ همراه یا بدون متن کاربرد دارد، و می‌تواند دنباله‌دار، یا تک فریم باشد. تفاوت اصلی تصویرگری با نقاشی، هدفمند بودن آن برای کاربرد مشخص، درنظر گرفتن مخاطب و سفارش‌دهنده است و از این نظر مشابهات بسیاری با طراحی گرافیک دارد. از انواع تصویرگری می‌توان: نقاشی‌های داخل کتاب‌های کودک و روی جلد کتاب‌های بزرگسال (و گاه داخلی برای متن- که در ایران، تصویرگری برای متن بزرگسال کمتر رایج است)، نقاشی‌های روی پوسترهای تبلیغاتی و اقلام تجاری، داستان‌های مصور (کمیک استریپ)، و طراحی‌ها و نقاشی‌های داخل مجلات و روزنامه‌ها را نام برد..روی کالاها و لباس‌ها باشد.

تصویر0540

کلاژ چیست؟

کلاژ، به روش های مختلف و با اهداف متفاوت تهیه می شود. کلاژ با انواع ابزار و مواد مختلف همچون چوب، کاغذ و عکس برای نمایش یک معنای جدید، متفاوت و منحصر به فرد ساخته می شود. هنرمند در این سبک از هنر، هیچگونه محدودیتی ندارد. می توان از همه تکه های بی مصرف دور و اطراف خود برای خلق یک اثر هنری استفاده کند. البته فقط چسباندن تکه ها در کنار هم به معنای کلاژ نیست. فردی که این کار را می خواهد انجام بدهد، باید دید هنری مناسب داشته باشد و تا حدی با نقاشی یا عکاسی آشنا باشد تا بتواند از تکه های کاغذ به خوبی استفاده کند

این هنر، خلاقیت فرد را نشان می دهد. اگر توجه کرده باشید در مهدکودک ها و مدارس ابتدایی از کودکان می خواهند تا کاردستی هایی به سبک کلاژ تهیه کنند. این کاردستی ها، خلاقیت و نوآوری کودک را به خوبی نشان می دهد و باعث تحریک او برای خلق آثاری نو می شود. پارچه، برگ، کاغذ، چرم، عکس، چوب، نخ، طناب، مو و هرچیزی را که بتوان در انتقال معنا در یک تصویر استفاده کرد، ابزار کار کلاژ – تکه چسبانی – هستند.

نمونه ای از آثار این هنرمند را در زیر می توانید مشاهده نمایید.

نمونه هایی از تکنیک نقاشی برجسته 

IMG_0119IMG_0103IMG_0146IMG_0143نقاشی موزاییک 

IMG_0133 IMG_0134

تصویرسازی

IMG_0155تصویر0538تصویر0537

منبع:
www.bandpay.ir/

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *