غذاهای محلی مازندران / آش دوغ کیاسر

غذاهای محلی مازندران / آش دوغ کیاسر / دو بَزه آش

مواد لازم:

برنج یا نیم دانه

دوغ یا ماست ترش

گشنیز

سیر سبز

اسفناج یا برگ چغندر (متناسب فصلشون ازشون استفاده میشه)

شوید

آب

کدو سبز(اختیاری)

نمک

طرز تهیه:

ابتدا برنج را در ظرف آبجوش ریخته تا جوش بخورد  بعد ازحلیم زدن  برنج سیر را اضافه نموده و کمی بعد همه سبزی ها را اضافه میکنیم

وقتی سبزی ها پختند اجاق را خاموش کرده دیگ آش را به زمین نهاده و دوغ یا ماست هم زده شده را به آن اضافه میکنیم و بعد طعمش را میچشیم و دوغ یا نمک را با توجه به ذائقه مان به آن اضافه میکنیم

 

نکات:

– کدو باید اندکی قبل از حلیم زدن برنج اضافه شود

– میزان هر کدوم از مواد بستگی به شخص داره یکی آش کم سبزی دوست داره کمتر سبزی میریزه یکی ترش دوست نداره ماست میریزه خلاصه با سلیقتون باید مواد رو استفاده کنید

– سبزی ها رو خرد کنید

از خواص این آش میتوان به ملین بودن  آن اشاره نمود

از این آش به عنوان غذای اصلی و میان وعده استفاده میشود

در ساری و روستاهای اطراف آن این آش بِنه بَزه آش نامیده میشود

و در کیاسر به دو بَزه آش معروف است

منبع:

dokhtarkiyasari.blogfa.com/

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *