دومین جشنواره غذای سنتی / روستای سنو گناباد
بعد از اعلام نظر و رای داوران گروه های اول تا چهارم این جشنواره مشخص شدند در این جشنواره خانم کاظمی مقام اول خانم محمودی مقام دوم وخانم ذغالی مقام سوم و خانم پاسدار مقام چهارم این جشنواره را به دست آوردند به مقامهای اول تا چهارم جوایزی از طرف شرکت بیوسان ورکان (مجری طرح زعفران اورگانیک کشور در روستای سنو )در روز پیاده روی عمومی اهدا خواهد گردید اصغر صادقیان عضو انجمن میراث فرهنگی وگردشگری روستای سنو گفت مهمترین هدف برگزاری این جشنواره احیای سنتهای غذایی روستا دانست و گفت غذا از جمله عواملی است که در گردشگری اهمیت دارد که تنوع و کیفیت آن در جذب گردشگران نقش موثری دارد. وی همچنین افزود غذاهای سنتی ارتباط تنگاتنگی با سنت، آداب و رسوم مردم،دارد. خانم مهاجرانی فرمانده پایگاه خدیجه کبری (س)در سخنانی هدف برگزاری این جشنواره و نمایشگاه را ایجاد شادابی و نشاط در بین روستائیان به ویژه نسل جوان ، معرفی آداب و رسوم سنتی و اصیل منطقه عنوان نمود. در حاشیه این جشنواره مسابقه نقاشی با موضوع عیدانه برگزار گردید که به پنچ نفر از شرکت کنندگان جوایزی از طرف پایگاه خدیجه کبری (س) اهدا گردید .خانم علیزاده مسئول اجرایی این جشنواره عنوان کرد با توجه به استقبال بی نظیر همشهریان جشنواره غذای سنتی همه ساله در ایام نوروز برگزار خواهد شد. وی همچنین از تمامی شرکت کنندگان به ویژه جناب آقای شاهدوست ریاست اداره ورزش و جوانان شهرستان گناباد ،جناب اقای ذلشاد و دهیاری واعضای شورای اسلامی که در این دوره از مسابقات کمال همکاری را داشتند تقدیر وتشکر نمود .
ارسال خبر: