آموزش گام‌ به‌ گام / آش دوغ مازندرانی

آموزش گام‌به‌گام / تهیه آش دوغ محلی مازندرانی

به گزارش بلاغ به نقل از حورا، آش دوغ محلی مازندرانی یکی از غذاهای مورد علاقه مردم این منطقه است و در ماه مبارک رمضان نیز مورد استقبال روزه‌داران است.

به گفته افراد بومی؛ مواد اصلی این آش که از دوغ و  برنج است، برای خنک شدن بدن و تأمین آب از دست رفته و هچنین شستشوی سیستم گوارشی توصیه می‌شود.

به همین مناسبت با کمک خانم سلیمانی طرز تهیه آش دوغ محلی را به مخاطبین آموزش دهیم. امیدواریم با درست کردن این آش محلی از آن لذت ببرید و خاصیت سردی این آش درفصل تابستان و ماه‌مبارک‌رمضان برای شما مفید و زینت‌بخش سفره‌های افطارتان باشد.

مواد لازم برای تهیه آش دوغ محلی

دوغ: ۳ لیتر

آب: ۱ لیتر

سبزی آش دوغ (برگ و ساقه چغندر‌سفید، گشنیز، نعناع): ۱۰۰ گرم

باقلا خشک یا تازه: ۲۰۰ گرم

برنج نیم دانه: ۲ پیمانه

سیر، نمک و فلفل: به مقدار لازم

****

طرز تهیه آش دوغ محلی

ابتدا باقلا خشک را بعد از آنکه خیس داده شد جداگانه می‌پزیم. برگ و ساقه‌چغندر را بعد از تمیز کردن خرد می‌کنیم و ۵ دقیقه روی شعله می‌گذاریم تا بجوشد و نیم‌پز شود.

دوغ و آب را با هم مخلوط کرده و برنج را که ازقبل خیس داده بودیم به دوغ اضافه می‌کنیم سپس چغندر را به همراه سبزیجات معطر به مواد می‌افزائیم.

دوغ را به همراه مواد اضافه شده روی شعله اجاق گاز قرار می‌دهیم و آنقدر هم می‌زنیم تا به جوش بیاید.

نمک ، فلفل، سیر و باقلای پخته شده را اضافه می‌کنیم. شعله را کم می کنیم تا آش جا بیفتد.

* به خاطر داشته باشید که می‌توان سبزیجات را بعد ازجوش آمدن دوغ به آش اضافه کرد.

* توجه کنید از وقتی که دوغ را به مواد اضافه می‌کنید تا چند دقیقه بعد از به‌جوش آمدن آش به هم‌زدن ادامه دهید تا به اصطلاح آش نبرد و برنج و دوغ دانه دانه نشود.

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

 

آَش دوغ محلی مازندرانی آموزش حورا

گزارش و تصاویر از زهره رمضان دیده

منبع:

www.bloghnews.com/

و


مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *