مراحل تهیه قروت در روستای اصقول / سربیشه

مراحل تهیه قروت در روستای اصقول / سربیشه

یکی از غذاهای خوشمزه ومعروف محلی در اصقول "قروت"است.که در جاهای دیگر به آن "کشک"می گویند.در اصقول "کشک"غذای محلی دیگری است .وبرای اشتباه نشدن با قروت به آن کشک زرد می گویند.مراحل تهیه قروت به شرح زیر است:

۱-مقداری مغز گردو داخل تغارچه می ریزیم.

۲-مغز گردوها را کاملا نرم وخرد می کنیم.

۳-قروت را که چند ساعت در آب خیسانده ایم داخل تغارچه می ریزیم.

 

۴-با دست قروت را به بدنه تغارچه می مالیم.

۵-عمل مالیدن قروت را تا زمانی که مقداری زیادی از آن ساییده شود ادامه می دهیم.

 

۶-به مقدار مورد نیاز آب اضافه می کنیم.

۷-قروت را با بادمجان وسیب زمینی میل می کنیم.البته قروت را با روغن حیوانی وپیاز داغ ونعنا یا زیره"کرابیه"گرم می کنیم.البته برخی ان را با سیر داغ یا سیر خام هم مصرف می کنند.


ضرب المثل اصقولی:قروت مزه داره برنج آوازه داره.

منبع:

www.esghool.blogfa.com/

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *