سومین جشنواره غذا و سبزه وستای / سنو

سومین جشنواره غذا و سبزه وستای سنو برگزار گردید

به همت انجمن میراث فرهنگی روستای سنو،و پایگاه خدیجه کبری(س) و به منظور ارتقای دانش تغذیه و سعی در زمینه آشپزی و ترویج غذای سالم،سومین  جشنواره غذای محلی با موضوع (خشتلی پبو ) در روستای سنو برگزار گردید. دراین جشنواره غذایی ۱۴گروه از زنان روستای سنو هنر خود را به نمایش گذاشتند. هیئت داوران متشکل ازآقایان دلشاد ، خانم سالای ، آقای نبی زاده ،علی ظریفی  ارزیابی غذاهای ارائه شده را از زوایای مختلف مانند اقتصادی بودن،حفظ ارزش غذایی و کیفیت آن،طعم و مزه ، تزیین غذا و سفره آرایی ، توجه به سنتها و…. به داوری پرداختند

 

بعد از اعلام نظر و رای داوران گروه های اول تا سوم  این جشنواره مشخص شدند در این جشنواره خانم ذغالی و نجار به صورت مشترک مقام اول خانم یگانه  مقام دوم وخانم کاظمی مقام سوم این جشنواره را به دست آوردند به مقامهای اول تا سوم  جوایزی از طرف پایگاه خدیجه کبری (س) و دهیاری روستای سنو در روز پیاده روی عمومی اهدا خواهد گردید   اصغر صادقیان عضو انجمن میراث فرهنگی وگردشگری روستای سنو گفت مهم‏ترین هدف برگزاری این  جشنواره احیای سنت‏‌های غذایی روستا دانست و گفت غذا از جمله عواملی است که در گردشگری اهمیت دارد که تنوع و کیفیت آن در جذب گردشگران نقش موثری دارد. وی همچنین افزود غذاهای سنتی ارتباط تنگاتنگی با سنت، آداب و رسوم مردم،دارد. خانم مهاجرانی فرمانده پایگاه خدیجه کبری (س)در سخنانی هدف برگزاری این جشنواره و نمایشگاه را ایجاد شادابی و نشاط در بین روستائیان به ویژه نسل جوان ، معرفی آداب و رسوم سنتی و اصیل منطقه عنوان نمود. در حاشیه این جشنواره مسابقه سبزه هم برگزار گردید که در پایان خانم نبی زاده و خانم یگانه مقامهای اول و دوم این مسابقه را کسب نمودند  اهدا گردید .خانم علیزاده مسئول اجرایی این جشنواره عنوان کرد با توجه به استقبال بی نظیر همشهریان جشنواره غذای سنتی  همه ساله در ایام نوروز برگزار خواهد شد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *