به گزارش رهن بیست، مرحله نهایی فعالیت کشاورزان در فصل تابستان، پس از درو جو و گندم، خرمن کوبی و حمل دانههای غلات و کاه به "کاهدان" و انبار است. در حال حاضر گرچه روش برداشت جو و گندم نسبت به گذشته تغییر پیدا کرده و کمتر بصورت سنتی و دستی انجام می گیرد، با این حال مشاهده کوبیدن آن در دور و اطرافمان بسیار شیرین و لذتبخش است و در گذشته برای جمع آوری خرمن یک تا دو هفته زمان لازم بوده است.البته خرمن کوبی همراه با گرد و خاک ان بدترین کار است ، ولی جذاب و دیدنی است و در ادامه شما را به گزارش تصویری مختصر دعوت می کنم.