اناردون مبتکر تولید پوره میوه جات در ایران
اناردون مبتکر تولید پوره میوه جات در ایران
پوره چیست؟
پوره (به فرانسوی ( Purée مخلوطی از آب و گوشت میوه تازه است . برای تهیه پوره ، میوه را پوست کنده و هسته و دانه آنرا جدا نموده ، سپس آنرا با مخلوط کن خُرد نموده و میل می نمایند.
چرا پوره؟
-
بخش اعظم خواص غذایی و دارویی میوه ها در گوشت آنها قرار دارد . برای تهیه آب میوه ، آب بوسیله فیلتراسیون از گوشت جدا میشود . بنابراین آبمیوه هیچگاه دارای خواص کامل میوه نمیباشد. ولی پوره تمامی خواص میوه را دارد.
-
جداسازی گوشت و آبِ میوه ، موجب تسریع در فسادپذیری آن می گردد . برای پیشگیری از اینکار ناچاراً باید از مواد نگهدارنده برای نگهداری آبمیوه استفاده نمود . بخش اعظم مواد نگهدارنده ای که برای تهیه آبمیوه ها استفاده میشوند شیمیایی بوده و عوارض گوارشی متعددی برای مصرف کننده بهمراه دارند .
-
گوشت میوه ها خواص متعدد دارویی داشته و از بسیاری از بیماریها ( بویژه بیماری ورم معده و … ) پیشگیری می نماید.
اناردون مبتکر تولید پوره میوه جات در ایران:
آنچه گفته شد ما را برآن داشت که تولید پوره میوه جات را با برند اناردون ۲۰۱۷ آغاز نماییم . پوره انار و پوره تمشک جنگلی از اولین محصولات ما با با برند اناردون ۲۰۱۷ می باشد.
منبع: