پشته زیک ( PESHTEZIK) چیه ؟

پشته زیک ( PESHTEZIK) چیه ؟

یک خوراکی بسیار خوشمزه و ترد و سرشار از انرژی  به خاطر وجود کانجی  هسته که در اکثر مناطق و روستاهای استان مازندران و گلستان و در زمانهای مختلف ( مثلا یکیش شب یلدا ) درست وونه .

مواد لازم و طرز تهیه اش :

شکر : ۲۵۰ گرم

کانجی : ۲۵۰ گرم

کره : ۵۰ گرم

**** یک نکته بسیار مهم این که برای اینن که پشته زیک تردی داشته باشیم مقدار کانجی و شکر باید برابر باشه .

 

قبل از هر چیزی باید کانجی ره خوب بشوریم و بعدش هم روی حرارت دواشه تا بریان بواشه و به عبارتی قشنگ خاشک و خوش بو بواشه .

بعدش شکر ره باید روی حرارت ذوب کانیم به صورت کامل و بعد از ذوب شکر همون کانجی ره اضافه کامبی و در حدی هم زمبی که شکر و کانجی با هم خوب مخلوط بواشن و در نهایت هم برای طعم بهتر کره ره اضافه کامبی و بعد از یک یا دو دقیقه دیگه پشته زیک آماده هسته و باید از روی حرارت بیریم و مواد ره در یک ظرف پهن کامبی و بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه تکه کامبی .

برگردان متن بالا :

کانجی : کنجد

( بعد از ذوب شدن کامل شکر ، کنجد را اضافه کرده و در نهایت کره را به مواد فوق اضافه می کنیم . )

برای یک بار هم که شده امتحانش کنید تا به خوش خوراک بودنش پی ببرید.

نوش جان

منبع:

alangdear.blogfa.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *