للرد – نکا – مازندران

سایتها و وبلاگهای روستای للرد

شهرستان نکا – استان مازندران

http://www.lalard.blogfa.com/

 

روستای زیبا و دیدنی للرد روستایی است از توابع بخش مرکزی شهرستان نکا این روستا در دهستان پی‌رجه قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۳۳۴ نفر (۷۹خانوار) بوده‌است.

زندگینامه آیت الله حاج شیخ محمد نصیری للردی

آیت الله شیخ محمد نصیری للردی در سال ۱۳۰۷ هجری شمسی در روستای للرد در منطقه هزار جریب بهشهر و نکا دیده به جهان گشود. در سنین نوجوانی برای تحصیل علوم دینی عازم حوزه علمیه کوهستان شد و پس از  تحصیل دروس مقدماتی عازم حوزه علمیه دامغان شد. وی مدت پنج سال در حوزه علمیه دامغان به تحصیل دروس سطح حوزه نزد عالمان آن دیار پرداخت و در همین شهر ازدواج کرد.

آیت الله نصیری برای ادامه تحصیل به مشهد مقدس سفر نمود و مدت یک سال نیز در این حوزه به تحصیل دروس سطح حوزه پرداخت.

اشتیاق برای تحصیل و نائل شدن به سطوح عالی حوزوی  وی را عازم حوزه علمیه نجف اشرف نمود و در این حوزه مقدس نزد اساتیدی چون آیت الله العظمی شاهرودی، آیت الله العظمی سید هاشم آملی و آیت الله العظمی بجنوردی  به تحصیل سطوح عالی فقه و اصول پرداخت و پس از هفت سال تحصیل و اخذ رتبه اجتهاد از آیت الله العظمی بجنوردی به شهرستان دامغان مراجعت نمود و به تدریس دروس حوزوی و تربیت شاگرد در این حوزه و اقامه نماز جماعت در مسجد جامع و تشکیل جلسات ترویج معارف قران و اهل بیت علیهم السلام پرداخت.

وی همچنین نمایندگی و وکالت حضرت آیت الله العظمی گلپایگانی را در اخذ وجوه شرعیه و اداره حوزه علمیه در شهرستان دامغان بر عهده داشت

آیت الله نصیری للردی در مباحث کلامی متاثر از مکتب معارفی خراسان و آثار مرحوم میرزا مهدی اصفهانی بود. میرزای اصفهانی سخت از  فلسفه و عرفان یونانی انتقاد می کرد و بر رجوع به معارف اهل بیت علیهم السلام تاکید می نمود.

محدث کبیر شیعه مرحوم علامه مجلسی از جمله علمای مورد علاقه آیت الله نصیری بوده و موسوعه حدیثی بحار الانوار را پیوسته مورد مطالعه و مداقه قرار می داد.

دو کتاب جامع الفروق و شیطان دشمن دیرینه انسان از جمله تالیفات آیت الله نصیری است.
این عالم ربانی در سال ۱۳۶۰ بر اثر بیماری در سن پنجاه و سه سالگی دار فانی را وداع گفت و به عالم باقی شتافت.

امامزاده عبدالله روستای للرد

در شجره نامه امامزاده عبدالله روستای للرد که در دفتر شجره نامه سادات مشهد مقدس به ثبت رسیده است در مورد امامزاده عبدالله روستای للرد آمده است : بهشهر دارای آبادی های ارزنده و روستاهای گرانقدری است و یکی از دهات بسیار زیبنده و از آبادی های برازنده آن بنام روستای للرد می باشد و آقای دکتر محمد حسین پاپلی در کتاب فرهنگ آبادی ها در صفحه ۵۰۸ نوشته للرد از دهات زیبنده شهرستان ساری به حساب آمده و آقای دکتر علی اکبر دهخدا در کتاب لغت نامه صفحه ۲۰۷ متذکر است للرد دهی است از دهستان پی رجه سورتیچی بخش چهاردانگه شهرستان ساری واقع در ۴۸ هزار گزی شمال کیاسر و ۲۴ هزار گزی بهشهر و کوهستانی و معتدل و مرطوب است و آب آن از چشمه جاری است و در کتاب جغرافیا اسامی دهات کشور ادراه کل آمار صفحه ۱۸۲ مرقوم شده للرد از روستاهای چهاردانگه سورتیچی شهرستان بهشهر و از امتیارات بسیار گرانقدر این روستا داشتن امامزاده عبدالله می باشد و در فهرست آثار بقاع متبرکه اوقاف خراسان صفحه ۵۲ متذکر است .

امامزده عبدالله در للرد بهشهر دارای بقعه و حرم می باشد و در فهرست و بیلان عملکرد بقاع متبرکه اداره اوقاف و امور خیریه خراسان صفحه ۳۵ گفته امامزاده عبدالله در روستای للرد دفن گردیده و در دفتر سازمان اوقاف و امور خیریه اداره کل اوقاف تهران و نیز در دفتر بقاع متبرکه کل کشور صفحه ۸۱ مرقوم شده که معصوم زاده للرد در بهشهر مدفون است و کد آن ۳۰۲۴۴۲۴۱ می باشد و در فهرست و بیلان عملکرد بقاع متبرک اداره اوقاف و امور خیریه خراسان صفحه ۵۴ آمده است که معصوم زاده عبدالله در روستای للرد بهشهر دفن است .

شیخ علی فلسفی در شجره نامه امام زاده عبدالله روستای للرد که در تاریخ ۷ / ۵ / ۸۹ تنظیم و تایید کرده تصریح نموده که امامزاده عبدالله در روستای للرد دارای بقعه می باشد و حقیر شیخ علی فلسفی می گویم از دلایل و شواهد و مدارک می توان استفاده نمود که نسب شریف امامزاده عبدالله به حضرت موسی بن جعفر علیه السلام می رسد .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *