نحوه ی تهیه کشک و قره قروت و دوغ محلی

 نحوه ی تهیه کشک و قره قروت و دوغ محلی در روستا

کشک و بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در شمال ایران است اما خیلی از ما چگونگی تهیه ی کشک از شیر را نمی دانیم.در روستای وطن کشک و قره قروت و…طی فرایند بسیار پیچیده و جالبی تهیه می شود .برای مشاهده فرایند تهیه کشک و قره قروت و کره محلی و دوغ محلی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 


بقیه مطلب را در آدرس زیر مطالعه نمائید:

vatanvillage.blogfa.com/post/78

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *