ساخت تنور محلی – روستای اتو – سوادکوه

ساخت تنور محلی – روستای اتو – سوادکوه

درست کردن این تنور سختی های خاص خودش رو داره

خاک مخصوص – لگد زدن – موی بز و دیگر کارهای سخت

البته تا دوماه هم نمیشه توش نون پخت!

تندیر محلی
نان محلی و تندیر نون دیگر به خاطرات پیوست اما این روزها آقای نبی الله طالبی بدنبال زنده کردن سنتهای گذشته می باشد البته نمیدونم خبر داره یک کیسه آرد ۴۰هزارتومن هست یا نه ؟

هئیه خاله درحال کار گذاشتن گل و ساخت تنور

عکس ها از یوسف رضا رضایی

منبع:

atookalpesht.blogfa.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *