بازدید علمی / از روستای سنو / گناباد

بازدید دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی
و طب سنتی ایران از روستای سنو

بازدید دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی
و طب سنتی ایران از روستای سنو
                            

درمورخه ۹۲/۳/۲۸دکترمحمدحسن عصاره دبیر ستاد توسعه علوم وفناوری گیاهان دارویی وطب سنتی ایران از روستای سنو بازدید نمودند در این سفر که باهمکاری شرکت بیوسان ورکان مجری اجرای طرح زعفران ارگانیک ،شورای اسلامی ودهیاری روستا ی سنو برگزار شد.  دکتر احمدیان رئیس پژوهشکده زعفران شهرستان تربت حیدریه ومهندس محمدی همرای میکردند

جلسه ساعت ۹صبح درمحل دهیاری سنو برگزار وپیرامون روند اجرای پروژه زعفران ارگانیک وگیاهان دارویی درمنطقه وروستای سنوبحث ودکتر عصاره ضمن تشکر از اقدامات انجام شده در خصوص پیگیری وتوجه به گیاهان دارویی در این روستا افزودند که امروزه ۱۷۳۰گیاه دارویی دست نخورد در اقلیم ایران وجوددارد که به عنوان ذخایر کشور هستند که میتوان با اهلی نمودندبعضی از آنها وتولید انبوه باعث اشتغال وکمک به اقتصاد روستا در کنارکشاورزی وایجاد ثروت در روستاوکشور شد

در این بازدید که همچنین سرکارخانم مهند س تقوی مدیرعامل شرکت بی یوسان ورکان وسرکا خانم مهندس سنویی مدیر عامل شرکت اکسیرگل سرخ ومهندس عرب شاهی مدیر مرکز رشد وفناوری شهرستان گناباد مهندس غفور شهر دارکاخک معاونت وکار شناسان جهاد کشاورزی شهرستان حضورداشتند. از چند مکان ازجمله نمایشگان گیاهان دارویی روستای سنوکه درمحل دهیاری برگزار شده بود از مورزه زعفران روستای سنو ومظهرچشمه روستا بازدیدنمودند

و جلسه در مرکز شهرستان با حضور دکتر عصاره وهمراهان ودکتر رجایی نمایندده شهرستان گناباد وبجستان در مجلس شورای اسلامی ،مهندس صفایی فرماندارشهرستان ومهندس جاهدی مدیرجهاد کشاورزی شهرستان گناباد ومدیر عامل شرکت بیوسان ورکان وریس شورای اسلامی ودهیار روستای سنو وعده ای از مسئولین مربوطه جهت جمع بندی این بازدید ومسائل مطرح شده بر گزار شد.

در پایان ضمن تشکر از حضور دکتر عصاره ومسئولین شهرستان بخصوص نماینده وفرماندار محترم با توجه به اینک زعفران محصول مشتر ک خراسان برزگ محسوب می شود.واقتصاد روستاهای شهرستان گناباد بخصوص بخش کاخک به آن وابسته می باشد. امید است با تعامل وهمکاری موثروسازنده نهادهای علمی تحقیقاتی بخش خصوصی مسئولین محلی وکشاورزان کامی بزرگ در جهت تولید محصول سالم برداشت شود .تا ضمن سلامت این محصول عذایی زعفران به جایگاه اصلی خود در بازارهای جهانی برسد

منبع:

www.seno.ir/

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *