تهیه فطیر محلی / روستای بهارستان / آشتیان

نحوه تهیه فطیر محلی در روستای بهارستان آشتیان


یکی دیگر از نان های محلی که در گذشته مخصوصا ایام عید بیشتر تهیه می شد فطیر نام داشت .



برای تهیه این خوراکی خوشمزه
آرد را با  آب – البته  شیر بهتر است –  شکر و روغن مایع و مایع خمیر و در صورت تمایل هل و گلاب مخلوط می کردند و ورز می‌دادند تا به صورت خمیر درمی آمد. آن را حدود دو الی سه ساعت کنار می گذاشتند تا به اصطلاح ور می آمد.

  سپس آن را چانه گرفته وبا وردنه  پهن می‌کردند. زرده تخم‌مرغ زده شده را که به آن کنجد و گل قدرم و زیره و  وسایر  دانه های خوراکی تزیینی  اضافه شده بود را  روی آن می‌مالیدند و گاهی هم روی آن را با اجسامی مثل استکان یا انگشتانه تزیین می کردند .



و در نهایت آنرا  درون تنور قرار می‌دادند


  این نان سنتی اگر در تنور گلی پخته شود بسیار خوشبو و معطر می‌شود.



************************************************

منبع:

baharestan-92.blogfa.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *