آموزش آشپزی / پختن مرغ با حرارت غیر مستقیم

آموزش آشپزی / پختن مرغ با حرارت غیر مستقیم

پختن مرغ با حرارت غیر مستقیم

 1- مرغها رو پس از شستن داخل آبلیمو پیاز  و نمک میخوابونیم

۲- انتهای دو ران مرغ رو با یک سیم به هم میبندیم

۳- میله رو داخل زمین فرو میکنیم و  بعد مرغ  را از ناحیه یقه (شکاف کنار گردن و سینه)داخل میله فرو میکنیم و بعد سیم بسته شده به دو ران را در شکاف میله قرار میدهیم. تا مرغ به حالت آویزان  قرار گیرد.

۴- ۱۷ کیلوئی  را وارونه روی مرغ قرار میدهیم و بعد ذغالهای آماده شده رو روی پیت و اطراف آن قرار میدهیم.

۵- بسته به اندازه مرغ و شدت آتش  مرغ پس از ۳۵ تا ۴۵ دقیقه حاظر میشود.

بدلیل حرارت غیر مستقیم این روش یکی از روشهای عالی برای پختن مرغ  است .  البته اگه کسی بتونه با این قیمتها مرغ بخره.

منبع:
lona.persianblog.ir/

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *