آموزش آشپزی / پختن مرغ با حرارت غیر مستقیم
پختن مرغ با حرارت غیر مستقیم
1- مرغها رو پس از شستن داخل آبلیمو پیاز و نمک میخوابونیم
۲- انتهای دو ران مرغ رو با یک سیم به هم میبندیم
۳- میله رو داخل زمین فرو میکنیم و بعد مرغ را از ناحیه یقه (شکاف کنار گردن و سینه)داخل میله فرو میکنیم و بعد سیم بسته شده به دو ران را در شکاف میله قرار میدهیم. تا مرغ به حالت آویزان قرار گیرد.
۴- ۱۷ کیلوئی را وارونه روی مرغ قرار میدهیم و بعد ذغالهای آماده شده رو روی پیت و اطراف آن قرار میدهیم.
۵- بسته به اندازه مرغ و شدت آتش مرغ پس از ۳۵ تا ۴۵ دقیقه حاظر میشود.
بدلیل حرارت غیر مستقیم این روش یکی از روشهای عالی برای پختن مرغ است . البته اگه کسی بتونه با این قیمتها مرغ بخره.
منبع:
lona.persianblog.ir/