فصل برداشت کرچک / فیروزه / خراسان رضوی

فصل برداشت کرچک / فیروزه / خراسان رضوی

فصل برداشت کرچک

بوته های یکساله دانه روغنی کرچک به عنوان یک محصول جانبی در سطح بخش مرکزی شهرستان فیروزه کشت می شود و کمتر مزرعه ای را می توان دید که به صورت کامل کرچک کشت شود. عموما کشاورزان در کنار مزارع سبز برگ (کشت بهاره ) مثل حاشیه مزارع گوجه فرنگی ، پنبه و چغندر قند این محصول را کشت می کنند.

 با توجه به رسیدن تدریجی کرچک ، فصل برداشت از اوایل شهریور تا آبان ماه طول می کشد. کرچک در اصطلاح محلی باد انجیر  یا بنجیر گفته می شود.

عکس از خوشه های کرچک در حاشیه مزرعه گوجه فرنگی در روستای معتمدیه بخش مرکزی شهرستان فیروزه /عکس از محمد تاجیک / ۲۲ مهر ماه ۱۳۹۲

منبع:

bmfiruzeh.blogfa.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *