چای آتشی / چای قُلّو/ghollov / جاورتن / جغتای

چای قُلّو/ghollov

چایِ آتیشی رو همه مون حتی برایِ یک بار هم که شده امتحان کردیم.راستش رو بخواهید کسی هنوز نمی دونه چرا این چای چنین طعم دل نشینی داره؟ آب و چای همون آب و چایی هستند که تو خونه هم استفاده می شه.البته شاید راز ِ خوشمزگی یِ این چای در آتیشی بودن ِ اون باشه.چایِ آتیشی رو یا تویِ کتری هایِ سیاه و ویژه یِ آن درست می کنند یا در ظرفی به نام ِ قُلّو/ghollov که در برخی نقاط به آن گداجوش می گویند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *