در قسمت جنوب .جنوب غرب مژن آباد به یک منطقه کویری و خشک میرسیم که در تابستان و پاییز و حتی اوائل زمستان بسیارگرم و خشک و همراه با بادهای شدیدی میباشد اما این کویر خشک و لوت وحشتناک در بهار آنقدر زیبا و پر از انواع گیاهان و گلها و ریاحین میشود که انسان باور نمیکند در عرض دو سه ماه یک کویر چطوری به یک باغ و بستانی زیبا تبدیل و دوباره به کویر تبدیل میشود و این گردش متوالی همچنان ادامه دارد . یکی از گیاهان معروفی که میروید گیاه خوراکی کما میباشد که هنگامی که هنوز شاخه های آن نروییده و به صورت جوانه (به قول محلیها قرنه) میباشد چیده و کوکوی خوشمزه ای از آن تهیه میشود. از دیگر خواص این گیاه خاصیت ضد عفونی کننده قوی آن است که از شیره این گیاه به نام انغوزه تهیه میشود که مصرف پزشکی دارد. روش پخت ابتدا پس از جدا کردن قسمت اصلی ساقه گیاه و شست و شوی کامل با آب، آن را در یک دیگ پر از آب به مدت یک ساعت می جوشانند تا کامل پخته شود، سپس آن را آبکش کرده و آب آن را گرفته و این غذای خوشمزه را در روغن کاملا می پزند میتوانید با تخم مرغ هم آنرا بپزید . بعضی از خانواده ها هم پس از آبکش کردن و گرفتن آب اضافی، کما را بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری می کنند تا در ایام دیگر سال به صورت نوبر از آن استفاده کنند. این گیاه با وجود بوی بد خود علاقه مندان بسیاری را در بین مردم جمع کرده است، به طوری که هر کیلو از این گیاه دارویی در اوایل برداشت برای هر کیلو به مبلغ دوهزار تومان هم می رسد.