مسابقه آشپزی غذاهای بومی و محلی / نوچمن

مسابقه آشپزی غذاهای بومی و محلی / نوچمن / گرگان

این مسابقه با حضور بانوان با سلیقه روستای نوچمن و در حضور مسئولین داخلی و خارجی روستا برگزار شد. بعد از توضحیات دکتر بنی عقیل، مسئول مرکز بهداشت کفشگیری در ارتباط با بیماری دیابت و سل و ارتباط این دو بیمار با یکدیگر و خطرات جبران ناپذیر این دو بیماری، سپس کارشناسان بهداشت محیط (مهرپویا و ملوندی) در ارتباط با بیماری هاری و جمع آوری فاضلاب ها صحبت کردند و آموزش هایی به بانوان روستا دادند و همچنین خانم شریف موسوی کارشناس مامایی در ارتباط بهداشت خانواده توضحیاتی را ارائه کردند. بعد از آموزش هایی که در راستای شعار امسال وزارت بهداشت و هفته سلامت(یک عمر سلامتی با خود مراقبتی) داده شد، خانم شاه کبوتری، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرشتان گرگان به داوری غذاها پرداختند. بعد از از تست غذاها، توسط کارشناس تغذیه، خانم شاه کبوتری، تمامی غذاها را به علت زیبایی و تزیین زیبا و سرشار از مواد مفید و ۱۰۰ بومی و محلی، را حایز جایزه و تشویق شدن دانستند و از خانم دکتر بنی عقیل و شورای اسلامی و دهیاری روستای نوچمن خواستند به تمامی شرکت کنندگان در این مسابقه به خاطر تلاششان و کیفیت بالای غذا جایزه تعلق بگیرد که شورای اسلامی هم با این درخواست موافقت نمود. بعد از پایان داوری، آش خمیری که با همت جمعی بانوان پخته و تهیه شد، همگی در کنار هم صرف کردند. لازم به ذکر است که این مراسم با همت مرکز بهداشت کفشگیری، خانه بهداشت نوچمن، شورای اسلامی و دهیاری محترم و همچنین کانون فرهنگی و هنری افق در حسینیه روستای نوچمن برگزار گردید.

Untitledcelebration of food in nochaman by hadi and mz savari-www.nochaman.ir (7)celebration of food in nochaman by hadi and mz savari-www.nochaman.ir (6)celebration of food in nochaman by hadi and mz savari-www.nochaman.ir (5)celebration of food in nochaman by hadi and mz savari-www.nochaman.ir (1)celebration of food in nochaman by hadi and mz savari-www.nochaman.ir (4)

 منبع:
www.nochaman.ir

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *