در آستانه برداشت گندم / سنگ تلار و کوپ تلار

در آستانه برداشت گندم / سنگ تلار و کوپ تلار

روستای متکازین / شهرستان بهشهر / استان مازندران

در زمانهای نه چندان دور کشاورزان روستای متکازین بعد از دروی محصولات خود که اکثرا"  گندم و جو بود برای محافظت و نگهداری آن تا موقع خرمن از شر رطوبت و همچنین هجوم حیوانات وحشی از ۲روش استفاده می کردند .

اولین و مرسوم ترین روش درست کردن سنگ تلار بوسیله سنگهای زیاد که بصورت دایره و در ابعاد و بلندی مختلف بنا می شد و مصالح آن فقط شامل سنگ می شد.

دومین روش استفاده از درختان مناسبی که در محل کشت وجود داشت بود که ظاهرا" با بستن شاخه های این درختان به آن شکل و فرم می دادند تا جهت نگهداری محصولات آماده شود.

(سنگ تلار)

                                                              (کوپ تلار)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *