غذای محلی خراسان / کوفته انار و پسته

غذای محلی خراسان / کوفته انار و پسته

مواد لازم: (برای ۳۰ تا ۴۵ عدد کوفته)

گوشت چرخکرده بدون چربی = ۹۰۰ گرم

پیاز متوسط = ۱ عدد رنده شده و آب گرفته

پسته بو داده بدون نمک = یک و نیم پیمانه کاملا خرد شده

تخم مرغ = ۱ عدد

نون خشک آسیاب شده = نیم پیمانه

جعفری تازه خرد شده = نیم پیمانه

تلخون تازه خرد شده = یک چهارم پیمانه

آب لیموی تازه = ۱ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز = ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه = ۱ قاشق چایخوری

زیره سبز یا سیاه = ۱ قاشق غذاخوری

نمک = ۲ قاشق چایخوری

روغن = نیم پیمونه

دونه های انار برای تزیین = نیم پیمانه

برگ نعناع = چند عدد برای تزیین

مواد لازم برای سس:

رب انار شیرین یا آب انگور قرمز = ۳/۴ پیمونه

عسل = ۱/۴ پیمونه

نمک = ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز = نیم قاشق چایخوری

فلفل سیاه = نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

پیاز + پسته ها + خرده نون + جعفری + تلخون + آب لیمو + زیره + نمک و فلفل ها رو با هم داخل غذا ساز می ریزیم و حسابی مخلوط می کنیم.

گوشت چرخکرده + تخم مرغ را اضافه کرده و مجدد میکس می کنیم. می تونین دستی هم قاطی کنین تا حدی که حسابی ورز بیاد.

خمیر آماده شده رو حداقل نیم ساعت تا نهایتن یک روز داخل یخچال میگذاریم.
حالا فر رو با دمای ۲۵۰ درجه گرم می کنیم و در این حین کوفته ها رو آماده میکنیم.

برای هر کوفته یک تا یک و نیم قاشق از خمیر ور میدارین و گردالی میکنین و تو سینی فر می چینین و روی همه شون با قلمو روغن مالی میکنین.

کوفته ها رو برای ۱۰ دقیقه تو ۲۵۰ درجه می پزونیم! پخت کامل نشده و گوشتش ممکنه هنوز صورتی باشه!

* برای سس همه مواد رو با هم قاطی می کنین و شوری و شیرینی و ترشیش رو سر آخر باب میل و ذائقه تون تنظیم می کنین.

حالا بخشی از سس رو کنار بذارین برای سرو همراه غذا و بخش باقیمونده رو با قاشق بدین روی کوفته ها…

کوفته ها رو برای ۱۰ دقیقه دیگر این بار در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد می پزونیم.

منبع:
fakhrabadosve.blogfa.com/

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *