آموزش پخت واویشکا / غذای محلی شرق گیلان

آموزش پخت واویشکا / غذای محلی و اصیل شرق گیلان

  موردمصرف : غذای اصلی
  مناسب برای : مهمانی دوستانه
  میزان کالری : مشخص نشده
  سختی : ساده
  محلی : گیلان
  مناسب فصل : همه فصول
 
آماده سازی :۱۵ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه واویشکا برای ۴ نفر

مواد مقدار واحد توضیحات
سیر ۲ عدد  
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم  
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری  
گوجه فرنگی ۳ عدد خرد شده
آب ۱/۲ لیوان  
تخم مرغ ۱ عدد  
زردچوبه   به میزان لازم  
فلفل سیاه   به میزان لازم  
گرد غوره   به میزان لازم  
نمک   به میزان لازم
 

ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.

 

 

بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.

 

 

گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.

 

 

بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گردغوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.

 

 

 

تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

 

 

حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.

 

 

این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود. 

 

ارسال کننده:

خبرنگار اشکورات / شهرستان رودسر / استان گیلان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *